Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα για τη διαχείριση των συναισθημάτων εν μέσω κρίσης



aasdtryjdetuyk6rek87r6e643634Η Εφημερίδα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και το site PtolemaidaNews.gr σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης, Ψυχοθεραπεύτρια / Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Αθηνά Σουζάνα Καρακαϊση
σας προσκαλούν στην εκδήλωση:

«Πως διαχειρίζομαι ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, σε χαλεπούς καιρούς; (εν μέσω κρίσης)»

Τον συντονισμό της εκδήλωσης επιμελείται ο Δευκαλίων Δημήτριος Καραπιπέρης – Ολιστικός Θεραπευτής

«Ίσως, κατ΄ ανάγκη να μην μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητα, γύρω σου άμεσα. Μετά βεβαιότητος, όμως, δύνασαι να αλλάξεις το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ σε σχέση με αυτήν. Μπορείς να κυριαρχήσεις πάνω στο συναίσθημα του πανικού, της ανασφάλειας, του φόβου;

Αδιαμφισβήτητα, μπορείς, με την προϋπόθεση να γνωρίζεις τον τρόπο.

Θα χαρώ να σου παρουσιάσω μεθόδους, που συντελούν δραστικά, στο να αποδυναμώσεις τα αρνητικά συναισθήματα που σε καταβάλλουν και σε αποδυναμώνουν.

Η παραμονή σου σε ένα τέλμα συναισθημάτων αρνητικής δόνησης (θλίψη, θυμός, πίεση, φόβος κ.α.) ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ως προς την αναζήτηση λύσεων και υπονομεύει την προσωπική σου Εξέλιξη και την Δημιουργικότητα σου.

Εν αντιθέσει, μεταβάλλοντας τα μη εποικοδομητικής εμβέλειας συναισθήματα σε μία ψυχική διάθεση, γόνιμη για την ανάπτυξη του Δυναμικού σου, τότε δύνασαι να επιφέρεις την επιθυμητή έκβαση στα θέματα που σε αφορούν.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…
ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ΩΡΑ 18.00
Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Εορδαίας
Περγάμου 80, 50200 Πτολεμαΐδα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.