Κατάθεση αναφοράς του βουλευτή της Ν.Δ. Κοζάνης Γ. Κασαπίδη για τη διατήρηση της λειτουργίας των αστυνομικών τμημάτων του Δήμου Βοΐου



kasapidis_g3245Με αφορμή έγγραφο του Δήμου Βοϊου σχετικό με τη διατήρηση της λειτουργίας των αστυνομικών τμημάτων αυτού, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης κατέθεσε σχετική αναφορά στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ζητώντας να εξετάσει τη δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος των πολιτών.

Παρακάτω ακολουθεί το περιεχόμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό: Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή
Θέμα: Διατήρηση λειτουργίας αστυνομικών τμημάτων Δήμου Βοΐου

Κατατίθεται έγγραφο του Δήμου Βοΐου, που αφορά στη διατήρηση λειτουργίας των Αστυνομικών Τμημάτων Νεάπολης και Σιάτιστας και του Συνοριακού Σταθμού Φύλαξης Τσοτυλίου του Δήμου Βοΐου.
Με δεδομένο ότι ο Δήμος Βοΐου είναι ένας από τους μεγαλύτερους γεωγραφικά Καλλικρατικούς Δήμους και βρίσκεται πλησίον των συνόρων με πολλά περιστατικά λαθρομετανάστευσης, παράνομης κατοχής όπλων και διακίνησης ναρκωτικών, παρακαλώ όπως εξετάσετε τη δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος των πολιτών, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα Αστυνομικά Τμήματα Σιάτιστας και Νεάπολης δεν επιβαρύνουν το ελληνικό κράτος με έξοδα ενοικίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.