Βίντεο: Σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων έπεσε το αμάξι του άτυχου 26χρονου στο θανατηφόρο τροχαίο σε περιοχή της Πτολεμαΐδας



456rwthrthshrtwrths

Το τροχαίο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έγινε νωρίς σήμερα το πρωί (μετά της 5 τα ξημερώματα). Το μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας opel προερχόμενο από την πόλη της Πτολεμαΐδας με κατεύθυνση προς την Γαλάτεια – Ολυμπιάδα στο ύψος των κατηφορικών στροφών (στην μεγάλη στροφή) για άγνωστο λόγο έφυγε ευθεία χωρίς να στρίψει και έπεσε κυριολεκτικά μέσα στη χαράδρα βάθους 70 και πλέον μέτρων καταλήγοντας στα χωράφια πλησίον του εργοστασίου τυποποίησης πατάτας που βρίσκεται στην περιοχή.

Αποτέλεσμα της τρελής πορείας ήταν ο καταγόμενος από την ΤΚ Ολυμπιάδας, 26χρονος οδηγός του να βρει τραγικό θάνατο. Τον οδηγό απεγκλώβισε η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ υπηρεσία Πτολεμαΐδας. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Έρευνα για τις συνθήκες πραγματοποιεί το τμήμα τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για ώρες αναζητούνταν ο 26χρονός και είχαν χαθεί τα ίχνη του καθώς δεν ήταν ορατό το αυτοκίνητο με το νεκρό οδηγό του στο σημείο που έπεσε.

Πηγή: eordaia.org

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων έπεσε το αμάξι του άτυχου 26χρονου στο θανατηφόρο τροχαίο σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.