Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Δημηνά «Αμαρτίες γονέων… και τέκνων» στην Κοζάνη



kozani_zografiaΜόλις κυκλοφόρησε ένα σπάνιο στο είδος του σύγγραμμα, που έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η εφηβική και νεανική παραβατικότητα είχε κτυπήσει κόκκινο! Πρόκειται για το βιβλίο «ΑΜΑΡΤΊΕΣ ΓΟΝΕΩΝ… ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ», που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΜΑΤΙ. Συγγραφέας του είναι ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Δημηνάς. Ο κ. Δημηνάς, τακτικά αρθρογραφεί σ’ όλες τις εφημερίδες της Κατερίνης, με βαθυστόχαστα ηθικοκοινωνικά θέματα, που σχολιάζουν την επικαιρότητα. ΄Ηταν ο εμπνευστής και δημιουργός της Σχολής Γονέων, που εδώ και δεκαετίες κάνει θαυμάσιο έργο ως τώρα, με άξιους συνεχιστές.

Το παραπάνω αξιόλογο βιβλίο, το οποίο ήδη κυκλοφορεί και σε βιβλιοπωλεία της Κοζάνης, πρόκειται να παρουσιασθεί την Δευτέρα[19-9-2016] και ώρα 7.οο μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης από τον Σύλλογο «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ», τον κ. Απόστολο Παπαδημητρίου και ίδιο τον συγγραφέα Δ.Δημηνά , ο οποίος υπηρέτησε επί μία 7ετία στο Δικαστήριο Ανηλίκων Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.