Βραδιά πανσελήνου στο στέκι του Φιλοπρόοδου με τον διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη



00weqrgtiu4yhu3ewq12Στη βραδιά της πανσελήνου:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ
«Με τη Μαγεία της Κιθάρας»

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος καθώς πέφτει η αυλαία του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού, σας προσκαλεί να βρεθούμε όλοι μαζί, στην αγαπημένη μας αυλή, με αφορμή τη βραδιά της πανσελήνου, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9:30 το βράδυ για να απολαύσουμε ένα μοναδικό ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή που φέρει τον τίτλο «Με τη μαγεία της κιθάρας»

Ένα ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη Παναγιώτη Μάργαρη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη ομότιτλη δισκογραφική του δουλειά.

Θα ακουστούν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Erik Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ. α). Θα ερμηνεύσει επίσης, διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς Rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα οποία συμπεριέλαβε στο άλμπουμ “Rock of my soul”, δικές του συνθέσεις καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Μαζί του η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη.

στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω.

Η είσοδος στους μαθητές, σπουδαστές και άνεργους είναι στα 5 ευρώ με το ποτό.

Χορηγοί:

ΑΝΘΟΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ «ΑΜΑΡΥΛΙΣ»
DOT-PRINT – ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΛΙΑΚΜΩΝ»
ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.