Κοζάνη: Διακοπή κυκλοφορίας για 3 μήνες στη θέση της κατεδαφισμένης γέφυρας του ΟΣΕ



ec538cfb494555b8a4ef17cf43481911

Ανακοινώνεται ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών και μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ανακοινώνεται η διακοπή της κυκλοφορίας σε απόσταση 250 μέτρων εκατέρωθεν της θέσης της προσφάτως κατεδαφισμένης Σιδηροδρομικής Γέφυρας του Ο.Σ.Ε. επί της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης.

Μέχρι την αποπεράτωση των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη, για όλους τους τύπους οχημάτων, θα εκτρέπεται από τον κυκλικό κόμβο Λαρίσης – Θεσσαλονίκης στην είσοδο της πόλης Κοζάνης και θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού 3 Κοζάνης – Λάρισας μέχρι τον κόμβο Τσελίκα και στη συνέχεια από την περιφερειακή οδό του άλσους «Κουρί» έως τον κόμβο με την Εθνική Οδό 4 Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (Στρατόπεδο Ρωμανέλη).

Η κυκλοφορία από Θεσσαλονίκη για Κοζάνη, για όλους τους τύπους οχημάτων, θα εκτρέπεται στον κόμβο Στρατοπέδου Ρωμανέλη και θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού του άλσους «Κουρί» προς Λάρισα μέχρι τον κόμβο Τσελίκα (τμήμα Α-Β-Δ) και στη συνέχεια μέσω της Εθνικής Οδού 3 Κοζάνης – Λάρισας μέχρι την Κοζάνη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως την 18-12-2016.

6 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Διακοπή κυκλοφορίας για 3 μήνες στη θέση της κατεδαφισμένης γέφυρας του ΟΣΕ

    1. oxi, einai to simeio sta lidl, osoi kinountai egnatia den exoun kamia sxesi me auto. apla ligo prin tin poli tis kozanis tha kaneis enan kiklo gia na mpeis! opos tote pou gkremisane ti gefira. i eisodos kai exodos tis egnatias den epireazetai.

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!!!! 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ..4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    1. εξυπνακιας εισαι κ φαινεσαι. ακου 4 λωριδες,… μηπως θες να περασουμε και την εγνατια αποκει; σε βολευει; η διαπλατυνση ειναι υπερβολικη, το οριο του δρομου ειναι τα 50χλμ, αν τα τηρουν, δεν υπαρχει κινδυνοσ για το παραμικρο! για τη λειτουργια των τρενων οκ, δε γνωριζω οτι θα ξεκινησει παλι, αλλα δε το πιστευω κιολασ!! αυτα!

      1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ..ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ….ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.