Έφυγε από τη ζωή ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου



sillipitirio_bannerΈφυγε από κοντά μας ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

Διετέλεσε επί 12 έτη μέλος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου με τεράστια συνεισφορά στην παρουσία και στην δράση του. Ιδιαίτερα αγαπητός τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του κα Κασσιανή, ο Κώστας Παπαδημητρίου θα μείνει με σεβασμό για πάντα στην μνήμη μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με την αναγγελία του θανάτου του, συνήλθε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με την αναγγελία του θανάτου του Κων/νου Παπαδημητρίου, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου και για 12 συνεχόμενα έτη μέλος – αντιπρόεδρος των Δ.Σ. του Συλλόγου, συνήλθε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

1. Εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του.

3. Να καλέσει τα μέλη του Συλλόγου να παραστούν ομοίως.

4. Αντί στεφάνου να διαθέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο του Συλλόγου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έφυγε από τη ζωή ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.