Γαστρονομική και λαϊκή βραδιά την Παρασκευή στην 32 Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης – Πραγματοποιήθηκε η κλαδική μελέτη για την επιχειρηματικότητα στην ΠΔΜ



99876f7t6kykydkyd6yssa45as5ua54u

«Ταξίδι στις πολυπολιτισμικές γεύσεις του τόπου μας»

Μια ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 το απόγευμα οι επισκέπτες της 32ης «Εμπορο-Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας».

Ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου διοργανώνει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στον Καύκασο, στον Πόντο, στην Ανατολική Θράκη, στην Καππαδοκία, στη Μ. Ασία και στις παραδοσιακές γεύσεις των εντοπίων κατοίκων της Κοζάνης. Εννιά πολιτιστικοί σύλλογοι θα μαγειρέψουν και θα μας ξεναγήσουν στις ιδιαίτερες γαστρονομικές τους γεύσεις.

Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι μαζί κάποιες από τις υπέροχες γεύσεις της πολυπολιτισμικής κουζίνας του τόπου μας.

Συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι:
Καρυδίτσας «ο Γάβρος», Καισαρειάς «Τα 7 πλατάνια», Πολιτιστικός Νέας Χαραυγής Κοζάνης, Ποντοκώμης, Πολυμύλου, οι Φανοί Κοζάνης ( Σκ’ρκας και Κρεβατάκια), η Πανελλήνια Ένωση  Κουβουκλιωτών «ο Όσιος Βαραδάτος εκ Προύσσης» και ο Σύλλογος Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου Κοζάνης.

Η γαστρονομική εκδήλωση θα συνοδευτεί από χορούς και τραγούδια.

«Λαϊκή βραδιά με εξαίρετους καλλιτέχνες»

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00 στον αύλειο χώρο του εκθεσιακού κέντρου οι επισκέπτες της 32ης «Εμπορο-Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας» θα διασκεδάσουν μουσικά με τους Παντελή Μόσχογλου, Λένα Ντίνα και Παύλο Κωστογλίδη σε μία μοναδική λαϊκή βραδιά.

Σας περιμένουμε!!!

Παρουσίαση της κλαδικής μελέτης για την επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων, 1ος όροφος του Εκθεσιακού κέντρου στα Κοίλα Κοζάνης, η παρουσίαση της κλαδικής μελέτης για την επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της 32ης «Έμπορο-Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας». Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, παρουσίασε  την ενδιάμεση φάση των αποτελεσμάτων της κλαδικής μελέτης, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, παρουσιάστηκε ο σκοπός της έρευνας, η μεθοδολογική προσέγγιση που χρησιμοποιήθηκε από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τα αρχικά αποτελέσματα που προέκυψαν από τα ερωτηματολόγια των επιχειρήσεων, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.