7 νεκρά σκυλιά και άλλα οικόσιτα ζώα από φόλες στη Μεταμόρφωση Κοζάνης – Τι λέει η πρόεδρος του χωριού



metamorfosi10

Άλλο ένα κρούσμα θανάτωσης ζώων από φόλες που έριξαν ασυνείδητοι σημειώθηκε στην Μεταμόρφωση Κοζάνης.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου, σε συγκεκριμένη γειτονιά, λιγότερο από έναν χρόνο από το τελευταίο κρούσμα που είχε ξανασσημειωθεί στο χωριό.

Ο απολογισμός ήταν 7 νεκρά σκυλιά, τα οποία είχαν εμφανιστεί στο χωριό πριν λίγους μήνες, στις αρχές του καλοκαιριού. Επίσης, από τις φόλες δε γλύτωσαν και οικόσιτα ζώα του χωριού. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο KOZANILIFE.GR η πρόεδρος της Μεταμόρφωσης κα. Χ. Αραπουλίδου, εντοπίστηκαν νεκρά κοτόπουλα ιδιοκτησίας κατοίκου.

«Τα συγκεκριμένα ζώα δεν ήταν καθόλου επιθετικά, κάθε άλλο, ήταν πολύ φιλικά με τον κόσμο και τα φρόντιζαν οι κάτοικοι. Μάλιστα τα παιδιά έπαιζαν με τα σκυλιά στην πλατεία του χωριού. Δεν ξέρω για ποιο λόγο σημειώθηκε το περιστατικό. Καταδικάζουμε τέτοια περιστατικά. Ο κόσμος της Μεταμόρφωσης δεν λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω μήνυση κατά αγνώστων και δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι το θέμα. Οι περισσότεροι στο χωριό αγαπάμε τα ζώα, μιας και όλοι σχεδόν έχουμε στην ιδιοκτησία μας από κάποιο.», δήλωσε η κα. Χ. Αραπουλίδου.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “7 νεκρά σκυλιά και άλλα οικόσιτα ζώα από φόλες στη Μεταμόρφωση Κοζάνης – Τι λέει η πρόεδρος του χωριού

  1. Ειδοποίηση: Αγανάκτηση του Δήμου Κοζάνης για τα τελευταία περιστατικά θανάτωσης ζώων σε χωριά της Κοζάνης | KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.