Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην 24η Διεθνή Έκθεση «Kavala Expo 2016»



kavalaexpo_2016_anaggeliaΤο Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην 24 Διεθνή Έκθεση «KAVALAEXPO 2016», που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 12 Οκτωβρίου 2016 στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.

Θα δοθεί η ευκαιρία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό και τους επαγγελματίες της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, καθώς η έκθεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων έχοντας καθιερωθεί ως τόπος διερεύνησης επιχειρηματικών συνεργασιών και έχοντας καταξιωθεί ως το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στην περιοχή.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλα ημερίδες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την εφαρμογή καινοτομίας, την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στη νέα οικονομική κατάσταση.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24610 41693 έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Επιμελητήριο θα εκμισθώσει τον εκθεσιακό χώρο, όπου θα συμμετέχουν ενιαία οι επιχειρήσεις – μέλη του, με τα έξοδα μεταφοράς, μετάβασης και διαμονής, να επιβαρύνουν τους επιχειρηματίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.