Εθνική Ελλάδος για φίλημα! Νίκη… θρίλερ με 3-2 κόντρα στην Ουκρανία – Δυναμική παρουσία του κόσμου



rstrsthjsrtjwrjrwwjw65

Ένας ματς για γερά νεύρα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης το βράδυ της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, στο τρίτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κόντρα στην Ουκρανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού, επικρατώντας στο tie break της Ουκρανίας με 15-11. Τα υπόλοιπα σετ του παιχνιδιού ήταν: 25-19, 29-27, 24-26, 23-25, 15-11.

Δυναμική ήταν και η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι για άλλη μια φορά, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στο να καταφέρει η Εθνική να κερδίσει το παιχνίδι.

Πλέον, η Εθνική Ελλάδος θα ταξιδέψει στο Βέλγιο 22-25 Σεπτεμβρίου όπου θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά, προσπαθώντας για το καλύτερο. Από τα προκριματικά που αγωνίζεται η Εθνική, απευθείας πρόκριση παίρνει ο πρώτος της βαθμολογίας, ενώ στον όμιλο της Ελλάδας, ο δεύτερος θα δώσει αγώνες μπαράζ με το 2ο του 1ου ομίλου.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.