Πέφτει η αυλαία της 32ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας



ekthesiako_mera

Μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσίασε η 32η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016. Πλήθος επισκεπτών έσπευσαν να περιηγηθούν στα περίπτερα του εκθεσιακού κέντρου και να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες της περιοχής και όχι μόνο.

Οι διοργανωτές φρόντισαν και φέτος να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα με παράλληλες εκδηλώσεις .Γευσιγνωσία, επίδειξη νυφικών και χτενισμάτων αλλά και δύο μοναδικές συναυλίες με τοπικά συγκροτήματα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Με σύνθημα «ποδηλατώ με ασφάλεια, φορώντας πάντα κράνος», η Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου- τελευταία μέρα της Έκθεσης- θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά που παρακολούθησαν τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία το προηγούμενο διάστημα, καθώς και στο περίπτερο της Τροχαίας Κοζάνης. Στο πλαίσιο αυτό θα κληρωθούν από χορηγούς 30 ποδήλατα με κράνη ποδηλασίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.