Εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Κοζάνης για τη υποδοχή της 14ης Λαμπαδηδρομίας της ΠΟΣΕΑ



5kfuykyudsrseaehraherheΤη Δευτέρα 19-9-2016, ώρα 14:00 μμ., στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη υποδοχή της 14ης Λαμπαδηδρομίας της ΠΟΣΕΑ, με διοργανωτή, για την Πόλη μας, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής».

Οι Λαμπαδηδρόμοι θα ξεκινήσουν από το Γραφείο του Συλλόγου και θα καταλήξουν στο Νοσοκομείο για την αφή του βωμού, μεταφέροντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, για την προσφορά ζωής στο συνάνθρωπο που χρειάζεται μετάγγιση, από όσους επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς.

Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή δότη μυελού των οστών ( 17 Σεπτεμβρίου) , προσκαλούμε όσους επιθυμούν να προσφέρουν ελπίδα και να συμβάλλουν στη θεραπεία των συνανθρώπων μας που χρήζουν μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων, να εγγραφούν στο δίκτυο των Εθελοντών δοτών μυελού των οστών του ΕΟΜ.

Ελπίζουμε στη συνεργασία όλων, για να μη λείψει σε κανένα ασθενή το αίμα που χρειάζεται.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.