Στις 10 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για τα 30 χρόνια του “Εορδαϊκού Παλμού” στην Πτολεμαΐδα



5qa4t6jqa5r4w56kji5kj5

Πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 30 χρόνων συνεχούς έκδοσης και κυκλοφορίας της εβδομαδιαίας εφημερίδας “ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ” διοργανώνεται το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου θα υπάρχει έκθεση με τα σημαντικότερα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας από την 30χρονη πορεία της στα δημοσιογραφικά πράγματα της περιοχής της Εορδαίας και του Νομού Κοζάνης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν δύο από τους παλαιότερους συνεργάτες της εφημερίδας, ο Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης, Πρωτοσύγκελος της μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, και ο Παναγιώτης Πλακεντάς, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Δημοσιογράφος Κώστας Γκιουλέκας, πρ. Υπουργός Τύπου και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, με θέμα η «Προσφορά, το παρόν και το μέλλον του Περιφερειακού Τύπου».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.