Αντικαταστήστε το παρμπρίζ σας δωρεάν από την GlassFit Καραγιάννης



66jtfxjtxjtxtj

Αντικαταστήστε το παρμπρίζ σας ΔΩΡΕΑΝ!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει οποιοδήποτε κρύσταλλο, οποιουδήποτε τύπου οχήματος, μοντέλου ή ηλικίας, τις περισσότερες φορές, απολύτως Δωρεάν. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου και σας εγγυόμαστε την κάλυψή σας και βεβαία την ηρεμία σας!

Κάθε φορά προσπαθούμε αρχικά να επιδιορθώσουμε οποιαδήποτε ζημιά στο παρμπρίζ ή στα κρύσταλλα. Παρόλα αυτά αρκετές φορές λόγω σοβαρής φθοράς και ζημιάς είναι αναγκαία η αντικατάστασή του. Έτσι με την επίσκεψη σας σε εμάς, αν εκτιμήσουμε πως χρειάζεται αλλαγή το οποιοδήποτε κρύσταλλο, εσείς απολαμβάνετε τις δωρεάν υπηρεσίες μας, χρησιμοποιώντας την ασφάλειά σας!

77lyuhgulygukygfuk89

Επισκευάστε το παρμπρίζ σας ΔΩΡΕΑΝ!

Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου και σας εγγυόμαστε την κάλυψή σας και βεβαία την ηρεμία σας!
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ένα μικρό σπάσιμο ή μια μικρή ρωγμή στο παρμπρίζ μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή γεγονός που σημαίνει μειωμένη ασφάλεια για τον οδηγό και τους επιβάτες. Εκτός αυτού, ένα σπάσιμο μπορεί να αποσπάει την προσοχή και ενίοτε να εμποδίζει την ορατότητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανό το όχημά σας να μην περάσει επιτυχώς τον ετήσιο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Επισκευή αν:

– δεν είναι μεγαλύτερο από ένα νόμισμα των δύο ευρώ
– δεν βρίσκεται μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Όταν ένα μικρό χτύπημα ή ρωγμή επισκευάζεται, το παρμπρίζ σας επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Η επισκευή αποτελεί ένα γρήγορο και άνετο τρόπο για να οδηγείτε με ασφάλεια. Η επισκευή ενός σπασίματος είναι εύκολη ενώ σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

Οι τεχνίτες κρυστάλλων στα καταστήματα της Glassfit® σταδιακά πιστοποιούνται από την DEKRA Γερμανίας, τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων με ειδίκευση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια OEM (Original Equipment Manufacturer) από καταξιωμένα εργοστάσια του εξωτερικού. Συνοδεύονται πάντα με Πιστοποιητικό Γνησιότητας και παρέχεται Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

88lujhvuktd67yd

Φροντίζουμε για όλα. Από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την επικοινωνία με την ασφαλιστική εταιρία μέχρι την επισκευή ή την αντικατάσταση των κρυστάλλων.
Η ταχύτητα στην επισκευή παρμπρίζ (υπό προϋποθέσεις), αλλά και η πληρότητα των αποθηκών μας σε κρύσταλλα, εγγυώνται ότι η ζημιά θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν. Αν για κάποιο λόγο το αυτοκίνητο δεν μπορεί να μετακινηθεί, η εξειδικευμένη κινητή μονάδα της Glassfit® μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά επί τόπου (αναλόγως καιρικών συνθηκών).Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και με μία μόνο υπογραφή σας κερδίζετε χρόνο και χρήμα, μιας και αναλαμβάνουμε εμείς να ειΕίναι σημαντικό να κατανοήσει κανείς πως όταν μια εταιρία στέλνει τον πελάτη της σε ένα συνεργάτη ,ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί ο πελάτης από τον συνεργάτη ,έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση του πελάτη με την αρχική εταιρία

Οι πελάτες μας δικαιούνται να έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και το καλύτερο κρύσταλλο στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Η αγορά έχει αλλάξει ,υλικά αμφίβολης ποιότητας και μηδενικών προδιαγραφών όπως και καταστήματα χωρίς πρόσωπο στην αγορά δεν έχουν μέλλον. Ειδικά όταν πλέον το γνήσιο είναι συνάμα και ανταγωνιστικό.

Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην θραύση κρυστάλλων.

Αν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο υπάρχει ο όρος της θραύσης τότε η αντικατάσταση του σπασμένου σας παρ μπριζ γίνετε δωρεάν σε συνεργασία με την ασφαλιστική σας εταιρία, αρκεί να έχετε μαζί σας την άδεια κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ,το δίπλωμα και την ταυτότητα σας.

lufytkdtkydtkdjsjrtsj56543sa

Μη χάσετε την προσφορά της εταιρείας GlassFit Καραγιάννης :

Η μεγαλύτερη προσφορά σε διάρκεια 3 μηνών έρχεται από τον Σεπτέμβριο από την GLASSFIT ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Από 1/9/2016 έως 30/11/2016 σε κάθε αντικατάσταση εμπρός παρμπρίζ ή οπίσθιο παρμπρίζ δώρο ένα ζευγάρι υαλοκαθαριστήρες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GLASSFIT ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΡ ΜΠΡΙΖ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡ ΜΠΡΙΖ
ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤ/ΤΟΥ
ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ 3Μ

Αντικατάσταση και Επισκευή Παρμπρίζ – Αντιηλιακές Μεμβράνες GlassFit Καραγιάννης Δημήτριος.

Κατάστημα Κοζάνης
Τηλ : 24610 40250
2ο χλμ Κοζάνης-Θεσσαλονίκης

Κατάστημα Γρεβενών
Τηλ : 24620 81106

www.karagiannis-parmpriz.gr

hours t

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.