Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Κοζάνης παρουσία του Λ. Ιωαννίδη στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης



1srthuyrtyjutyujytuy

Το Σάββατο 10/9/2016 μετά από πρόσκληση του ΟΣΕ, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Δεσποτίδης και Ελένη Τασοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μανώλης Κουτσοσίμος και ο Γ.Γ. του Δήμου Βασίλης Μπουγιοτόπουλος, επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΟΣΕ στη ΔΕΘ.

Ο ΟΣΕ παρουσίασε τη «Συμφωνίας της Κοζάνης» ως πρότυπο σύμπραξης ΟΣΕ με ΟΤΑ, με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.

Το κλιμάκιο του Δήμου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ Γεώργιο Αποστολόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑ ΟΣΕ Αθανάσιο Σχίζα, όπου συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

2ertyhetyjtyjtuyuyju

Την ίδια μέρα υπήρξε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη, στον οποίο παρουσιάστηκε η συμφωνία με τον Υπουργό να δηλώνει πως πρόκειται για μια πρωτοποριακή σύμπραξη αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας, προς όφελος των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης επισκέφθηκε ακόμα το περίπτερο στη ΔΕΘ του Επιμελητηρίου Κοζάνης και αντάλλαξε απόψεις με τον Πρόεδρο του Κώστα Κυριακίδη, για τις προοπτικές προώθησης των τοπικών προιόντων.

Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων

Το Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων, στην προεδρία του οποίου είναι ο Δήμος Κοζάνης, συμμετείχε στο περίπτερο της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 81η ΔΕΘ. Στα εγκαίνια του περιπτέρου, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11/9, το ‘παρών’ έδωσαν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Τασοπούλου Ελένη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, κ. Μπουγιοτόπουλος Βασίλης. Η κ. Τασοπούλου έκανε μία σύντομη παρουσίαση του ΔΕΠΠ, μιλώντας για τις έως τώρα δράσεις του, τα νέα μέλη που εντάχθηκαν, τους στόχους και την μελλοντική του πορεία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.