Κοζάνη: Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και μεταφορά λαθρομεταναστών



astinomia_kozanis_megaro

Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης

Χθες (29-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Κοζάνης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς 37 και 34χρονών για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, κατελήφθη ο 37χρονος την ώρα που προσερχόταν προς φροντίδα φυτών κάνναβης που καλλιεργούσε σε αγρόκτημα του σε περιοχή της Κοζάνης. Βρέθηκαν εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -5- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -2,05- μέτρα.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε παρακείμενους χώρους του αγροκτήματος αλλά και στην οικία των δύο ημεδαπών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
-36- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-130- σπόροι κάνναβης και
σύνεργα χρήσης κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 56χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών

Χθες (29-09-2016) το βράδυ στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 56χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σ’ αυτόν καθώς επίσης και σε νομότυπη έρευνα στην οικία του σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν συνολικά -18,4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 63χρονου ημεδαπού για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών σε περιοχή της Κοζάνης

Συνελήφθη χθες (29-09-2016) το απόγευμα στα διόδια Πολυμύλου, από αστυνομικούς μικτού συνεργείου ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ένας 63χρονος ημεδαπός για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στα διόδια Πολυμύλου, διαπιστώθηκε ότι ο 63χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας, τρεις υπηκόους Αλβανίας 28, 26, και 24 χρονών μη νόμιμους μετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
7 κινητά τηλέφωνα και
χρηματικό ποσό των 2.830€.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.