Daluz Live: Η νέα μουσική σκηνή στην πόλη της Κοζάνης!



kyfdktdjytdjrsd5s56y4sw5yse4

Μία νέα μουσική πρόταση έρχεται να προσθέσει τη δική της νότα στη διασκέδαση της Κοζάνης!

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, όπως όλα δείχνουν, ανοίγει τις πύλες του το νέο, ανανεωμένο και υπό νέα διεύθυνση Daluz Live.

Ένα “ενδιαφέρον” ταξίδι μόλις ξεκινάει, με μια νέα μουσική σκηνή στην Κοζάνη, με σταθερό σχήμα και πολλές άλλες εκπλήξεις, γνωστών μουσικών σχημάτων.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το νέο κατάστημα της Κοζάνης, με μια μεγάλη ποντιακή βραδιά και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, έρχονται Δημοτικά και Λαϊκά με ένα καλλιτεχνικό σχήμα… έκπληξη στη Μουσική Σκηνή Daluz Live στην Κοζάνη!

Η νέα μουσική σκηνή της πόλης, θα λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο, ενώ οι Ποντιακές και Δημοτικές βραδιές θα είναι τα κυρίαρχα μουσικά του στοιχεία…

Σε ανακοίνωση του μαγαζιού αναφέρουν:

Η Μουσική Σκηνή «DALUZ LIVE»…επιστρέφει ανανεωμένη, με πολλές εκπλήξεις και ανατρεπτικά προγράμματα που αναμένεται να δώσουν άλλη πνοή στη νυχτερινή διασκέδαση, στην Κοζάνη.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής αλλά και νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές και μουσικοί συναντιούνται στη Μουσική Σκηνή «DALUZ LIVE»…με μουσικές προτάσεις για όλα τα γούστα!!! Μια εκρηκτική μίξη, με έξυπνες ενορχηστρώσεις, όπου το λαϊκό πρόγραμμα συναντά το παραδοσιακό και αντίστροφα…

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τη στιγμή που οι καλλιτεχνικές επιλογές της Μουσικής Σκηνής «DALUZ LIVE»  θα αναδιοργανώσουν την πορεία της φετινής διασκέδασης για τα καλά στην Κοζάνη!!!

Η πρεμιέρα του μόνιμου σχήματος πιθανολογείται ότι θα γίνει το Σάββατο 15 Οκτώβρη. Πριν όμως, οι φίλοι και οι φίλες που θα περάσουν τις πόρτες της Μουσικής Σκηνής “DALUZ LIVE”, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό διήμερο κεφιού και γλεντιού, με σημείο αναφοράς τη Δημοτική μας μουσική παράδοση.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Γιώργος Ιωαννίδης, η Πέλλα Νικολαίδου, ο Μπάμπης Κεμανετζίδης, ο Κώστας Πουτακίδης, ο Στάθης Αλεξανδρίδης και η Ειρήνη Σαχταρίδου, αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα μεγάλο Ποντιακό γλέντι.

Τη σκυτάλη παίρνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, η μοναδική Γωγώ Τσαμπά. Στο πλευρό της ο ταλαντούχος τραγουδιστής Νίκος Σιώλιας, ο δεξιοτέχνης Γιώργος Μάντσιος στο κλαρίνο και ο ανερχόμενος Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής Μιχάλης Ματζίρης, σε μια βραδιά άνευ προηγουμένου που αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις…

Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6943 43 34 55 ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις σελίδες (Facebook: Daluz Kozani, Twitter: Daluz live Kozani,  e-mail: daluzlivekozani@gmail.com)

Περισσότερα επί σκηνής…  

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.