Aventura στην Κοζάνη: Γνωρίστε έναν εναλλακτικό και ζεστό χώρο εκμάθησης ξένων γλωσσών και πολιτισμού, σεμιναρίων και εκδηλώσεων



mome9798

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών AVENTURA είναι ένας εναλλακτικός και ζεστός χώρος εκμάθησης ξένων γλωσσών και πολιτισμού, σεμιναρίων και εκδηλώσεων.

Είναι ένας εκπαιδευτικός χώρος ενηλίκων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτες οι μικρές ηλικίες.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με βάση την οικολογική συνείδηση, την ανακύκλωση παλαιών πραγμάτων, την φαντασία και έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσει έναν χώρο ζεστό, φιλικό και οικείο.

Οι διδάσκοντες έχουν ζήσει ή διατελέσει κάποιο μέρος στων σπουδών τους στην γλώσσα στόχο. Στόχος όλων των καθηγητών είναι πάνω από όλα να μεταφέρει το ενδιαφέρον για την γλώσσα και επικοινωνία, και έπειτα η απόκτηση κάποιου πτυχίου.

2srtyhrthrtyttgytgyf

Γιατί να μας επιλέξετε

Επειδή είμαστε καλύτεροι από τους άλλους; ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!

Απλά επειδή κι εμείς οι ίδιοι αγαπάμε την γλώσσα και την επικοινωνία! Θέλουμε να μεταφέρουμε τον έρωτά μας και τις εμπειρίες μας από την επαφή μας με τους διάφορους γλωσσικούς κώδικες! Μας αρέσει η επικοινωνία, οι κοινωνικές επαφές, η παρέα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεφεύγουμε από τον επαγγελματισμό κι από την εκπλήρωση του στόχου που μας θέτει ο κάθε ενδιαφερόμενος!

Τι ξεχωριστό έχουμε;

Νέους καθηγητές, με εμπειρία, χιούμορ και όρεξη!
Χώρο… σπιτίσιο (οι μαθητές μας το λένε, όχι εμείς) φιλικό- οικείο (μια δοκιμή …δεν αρκεί). Δεν θυμίζει τα παλιά εκπαιδευτήρια! Δεν έχουμε θρανία! Δεν βλέπουμε πλάτες αλλά πρόσωπα!

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών AVENTURA θα βρείτε:

-Σεμινάρια Κοπτοραπτικής

-Σεμινάρια παρασκευής Σαπουνιου

-Σεμινάρια Ζωγραφικής

1jtrdsjdrtyjdy

Κέντρο Ξένων Γλωσσών AVENTURA
Μακεδονομάχων 9, Κοζάνη. Τηλ 2461042111
www.aventurakozani.edu.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.