Το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών 5 και 6 Νοεμβρίου στην Κοζάνη



trthqthq465jq565w6jw567jkkw756

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών διοργανώνει και φέτος, το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) για θέματα που απασχολούν γενικότερα τον χώρο “Εξοικονόμηση – Πιστοποίηση – Ποιότητα”.

Οι μεγάλες αλλαγές μας βρίσκουν πρωταγωνιστές στη διαμόρφωση του πλαισίου, το οποίο θα είναι αυτό που ο κλάδος μας απαιτεί με ένα σύνθημα “Κοιτάμε μπροστά!”. Στο μεγάλο γεγονός συμμετέχουν κατασκευαστές και επαγγελματίες του κλάδου από όλη την Ελλάδα!

Το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και Κυριακή 5-6 Νοεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό – Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, σε συνεργασία με τις εταιρείες PROFILGROUP – PROFILMEDIA, που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του Συνεδρίου και γενικότερα τη Οργανωτική υποστήριξη και με την υποστήριξη του Σωματείου Κατασκευαστών Αλουμινίου Κοζάνης και του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Διακεκριμένοι χορηγοί είναι οι εταιρείες EXALCO, ELVIAL, ALUMIL. Μεγάλοι χορηγοι είναι οι EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΝΕΟΚΕΜ. Χορηγός η εταιρεία DOMUS.

Tο Συνέδριο διεξάγεται με την υποστήριξη του ΚΑΠΕ, ENERGY HUB For All και τουΣυνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής.

Οι Κατασκευαστές, οι Επαγγελματίες και οι Φορείς του Κλάδου θα συγκεντρωθούν στην Κοζάνη με σκοπό να αναδείξουν μείζονα θέματα και να αφυπνήσουν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που νοιάζονται και αγωνιούν για το μέλλον του Κλάδου.

Θα δώσουν το “παρών” από κάθε γωνιά της Ελλάδας ευελπιστώντας ότι αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει την αρχή για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που γρήγορα θα μετουσιωθεί σε πράξη.

Η πρόσκληση και η συμμετοχή των συνέδρων είναι δωρεάν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες, οι Διοργανώτριες Εταιρείες PROFILMEDIA – PROFILGROUP, ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου της Κοζάνης και το Βιοτεχνικό – Εμπορικό Επιμελητήριο Κοζάνης θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με Φορείς, Σωματεία και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του διήμερου Συνεδρίου των Κατασκευαστών όλες οι σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον Κλάδο του Αλουμινίου.

Το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) αποτελεί κεντρικό γεγονός του Κλάδου του Αλουμινίου και δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία σε κάθε βιομηχανία – εταιρεία του χώρου με τη συμμετοχή της να προβάλλει το εταιρικό της προφίλ τα προϊόντα της και τις δραστηριότητες της και ταυτόχρονα να συνδέσει με την προβολή της συμβάλλοντας ουσιαστικά σε αυτό το σημαντικό γεγονός.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους επαγγελματίες του Κλάδου:
– Να παρουσιάσουν ιδέες, προτάσεις και απόψεις για φλέγοντα θέματα που τους απασχολούν.
– Να ενημερωθούν από διακεκριμένους ομιλητές του χώρου για ζητήματα που ταλανίζουν καθημερινά τον κλάδο.
– Να πληροφορηθούν εκτενώς για όλες τις νέες τάσεις του κλάδου του αλουμινίου τόσο στην ελληνική όσο και γενικότερα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν οι παρακάτω ειδικότητες:
– Κατασκευαστές κουφωμάτων – υαλοπετασμάτων.
– Βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου.
– Εμπορικά.
– Βαφεία – Πούδρες βαφής.
– Μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλων.
– Εξαρτήματα.
– Σίτες – Συστήματα σκίασης.
– Ρολά – Γκαραζόπορτες.
– Κάγκελα αλουμινίου – σιδήρου.
– Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί.
– Φορείς του κλάδου αλουμινίου – σιδήρου.
– Κλαδικός τύπος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.