Ξεκίνησε η 14η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στην περιοχή της Κοζάνης



kytcdkytcdxjytdjtyxjrdjy

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς συλλόγους Άνω Κώμης και Καισαρείας διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά Λαμπαδηδρομία, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Με χαρά οι κάτοικοι των χωριών υποδέχτηκαν τη φλόγα της αγάπης, άναψαν τον βωμό και ενημερώθηκαν για την προσφορά ζωής. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό χορευτικό τμήμα Καισαρειάς.

Η αξία της Λαμπαδηδρομίας φαίνεται από το γεγονός ότι στα χωριά αυτά κάνουμε οργανωμένες αιμοδοσίες, με μεγάλη επιτυχία και υπάρχει πάντοτε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις δράσεις μας.

Πρόγραμμα επόμενων Λαμπαδηδρομιών στην περιοχή της Κοζάνης:

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου: 18:00 Τσοτύλι
Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: 13:30 Γραφείο – Μαμάτσειο Νοσοκομείο
18:00 Λευκοπηγή – Αγία Παρασκευή
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου: 18:30 Πετρανά
Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου: ΤΕΙ
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου: 18:00 Κοζάνη – Άναμμα βωμού 19:30 Κεντρική πλατεία

Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων),

Ενημέρωση και λήψη δείγματος Μυελού των Οστών, στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος Τσαουσίδου Κάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.