Ανταποκρίθηκαν οι πολίτες της Εορδαίας στο κάλεσμα να γίνουν δότες μυελού των οστών



q1234e245y45yy462y6245

Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης στη Δυτική Μακεδονία , από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» για την ευαισθητοποίηση και παρότρυνση των πολιτών να γίνουν δότες μυελού των οστών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6-9- 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας η διαδικασία λήψης στοματικού επιχρίσματος.

Την ικανοποίησή του για την προσέλευση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Τσαουσίδης , τονίζοντας ότι στην Εορδαία ήδη υπάρχουν περιστατικά λευχαιμίας , που ίσως χρειαστούν μεταμόσχευση το επόμενο διάστημα.

Επί πλέον σημείωσε ότι απαιτείται οι δεκάδες δωρητές να γίνουν χιλιάδες , για να δώσουν ελπίδα ζωής σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Ο κ. Τσαουσίδης ευχαρίστησε το Δήμο Εορδαίας για τη συνεργασία και φιλοξενία, ενώ στέλνοντας το μήνυμα της εκδήλωσης επεσήμανε: « Δώστε δείγμα σάλιου , είναι η μοναδική ευκαιρία να δώσετε ζωή , είναι σαν να έχετε γεννήσει ένα παιδί ακόμα».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.