Μετωπική σύγκρουση 2 αγροτικών αυτοκινήτων έξω από την Καισαρειά! Δύο ανήλικα παιδιά μεταξύ των τραυματιών!



troxaio_atixima_banner

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:00 της Δευτέρας 22 Αυγούστου στο 3ο περίπου χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καισαρειάς – Αιανής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, δύο αγροτικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, ενώ στο σημείο επικρατούσε δυνατή βροχόπτωση. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός οχήματος καθώς επίσης και δύο ανήλικοι που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, της Τροχαίας Κοζάνης και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για τις πρώτες βοήθειες.

Πιθανή αιτία που προκάλεσε το ατύχημα εικάζεται να είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος καθώς επίσης και η χαμηλή ορατότητα στο σημείο λόγω της δυνατής βροχής.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μετωπική σύγκρουση 2 αγροτικών αυτοκινήτων έξω από την Καισαρειά! Δύο ανήλικα παιδιά μεταξύ των τραυματιών!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.