Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Ζυμπίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας



zimpidis_theofilaktos234Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή Τέλη Αθανασόπουλο, από τη Μεσοποταμία Καστοριάς, για τις εκπληκτικές επιδόσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 420 που διεξήχθη στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας.

Οι Τέλης Αθανασόπουλος και Δημήτρης Τάσσιος πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, όπου σε εννιά ιστιοδρομίες συγκέντρωσαν 24 βαθμούς ποινής, τερμάτισαν πρώτοι σε σύνολο 68 σκαφών και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U17.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία σε μια κορυφαία διοργάνωση αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο παράδειγμα ότι, με μεθοδική δουλειά, προσήλωση στο στόχο και πάνω απ’ όλα πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή.

Και πάλι συγχαρητήρια, στον Τέλη Αθανασόπουλο και στο συναθλητή του Δ. Τάσσιο, καθώς επίσης συγχαρητήρια στον προπονητή τους, αλλά και στις οικογένειες τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού
Θεοφύλακτος Ζυμπίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.