Ρινοπλαστική: Η επέμβαση που αποκαθιστά όλα τα προβλήματα της μύτης, λειτουργικά και αισθητικά



srteyrtsujstryjiust5yiws5tiwwi675yΑναπνέω καλύτερα και αυτό φαίνεται!

Η  Σύγχρονη Ρινοπλαστική, είναι η χειρουργική επέμβαση που αποκαθιστά όλα τα προβλήματα της μύτης, λειτουργικά και αισθητικά.

Είναι η πιο συχνή επέμβαση της Πλαστικής και Επανορθωτικής χειρουργικής, διότι μεγάλος αριθμός ατόμων εμφανίζει δυσμορφίες της μύτης που οφείλονται είτε σε πρωτοπαθή αίτια, είτε σε δευτεροπαθή, αφενός λόγω τραυματισμών της μύτης και αφετέρου λόγω αποτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων.

Είναι μια δύσκολη – ίσως η δυσκολότερη από όλες τις επεμβάσεις της πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής – αλλά συνάμα μοναδική και γοητευτική επέμβαση.

Η δυσκολία της οφείλεται στην ανατομική πολυπλοκότητα της μύτης και στις πολλαπλές δυσμορφίες και παρεκκλίσεις από το φυσιολογικό, τις οποίες πρέπει να διορθώσουμε

Επιτυχημένη ρινοπλαστική

Για να θεωρηθεί η ρινοπλαστική επιτυχημένη, πρέπει ο χειρουργός να καταφέρει  να προσαρμόσει τη μύτη αρμονικά στα περιβάλλοντα μόρια και τα άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου, έτσι ώστε ο ασθενής να μην φαίνεται ότι έχει χειρουργηθεί. Είναι λοιπόν εξατομικευμένη επέμβαση όσο καμία άλλη.

Το πρόσωπό μας είναι ένα και μοναδικό και αυτό κοιτάζουμε κάθε πρωί στον καθρέφτη μας. Όλοι θέλουμε να είναι όμορφο και “νεανικό”.

Η μύτη μας βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου μας και παίζει σπουδαίο ρόλο σ’ αυτό που ονομάζουμε ομορφιά.

Στην σημερινή εποχή ο καθένας μας έχει δικαίωμα να βελτιώσει μικρές ή μεγάλες δυσμορφίες του προσώπου του.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ρινοπλαστική βρείτε συμβουλευτείτε τον Δρ. Παναγιώτη Μάνταλο στο www.mantalos.gr

Ρινοπλαστική αίσθηση και ομορφιά

Η μύτη εκτός από την συνεισφορά της στον καθορισμό της  «ομορφιάς» είναι το όργανο με το οποίο επιτελούμε πολύ σημαντικές λειτουργίες.

Τα λειτουργικά και τα αισθητικά προβλήματα της μύτης αφορούν το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και οι επεμβάσεις για την αποκατάστασή τους αυξάνονται συνεχώς.

Για όλα αυτά πρέπει να την προσέχουμε ιδιαίτερα και αν χρειαστεί να υποβληθούμε σε κάποια επέμβαση πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ο γιατρός τον οποίο θα εμπιστευθούμε θα είναι σε θέση να εκπληρώσει πλήρως τις προσδοκίες μας.

Περισσότερα στο https://www.mantalos.gr/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.