Φυτεία χασίς με 63 δενδρύλλια σε περιοχή των Γρεβενών – Συνελήφθη 62χρονος – Δείτε φωτογραφίες



rtsjtrshtesh5ea43a43a476

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης κατασχέθηκαν -775- γραμμάρια σπόρων κάνναβης και σύνεργα καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (20-08-2016) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών και του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης και του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Δεσκάτης, 62χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Δεσκάτης Γρεβενών, κατελήφθη ο 62χρονος να φροντίζει τη φυτεία.

Συνολικά στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 63 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,70 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη σύνεργα καλλιέργειας κάνναβης (λάστιχα ποτίσματος, φτυάρι, πλαστικά δοχεία κ.α.).

hres6rsk7td8d86f7o5d7id

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 62χρονου στη Δεσκάτη Γρεβενών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 345 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης και 775 γραμμάρια σπόρων κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

lumtdkytdyjrs6js6jrs6j

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.