Φιλοξενία δημοσιογράφων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού για την τουριστική προβολή της περιοχής



dimos_servion_logoΟ Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, συνεχίζοντας τις εντατικές του προσπάθειες για την αποτελεσματικότερη προβολή της περιοχής, μέσω του προγράμματος Leader, θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο δημοσιογράφους από έγκριτα μέσα της χώρας. Οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν έτσι σε επαφή με την καλοκαιρινή πραγματικότητα της περιοχής, την Γιορτή Ροδάκινου τις υπόλοιπες πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και την γαστρονομία και την ιστορία του τόπου.

«Βασικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια και η στοχευμένη προβολή των ιδιαιτεροτήτων και ομορφιών της περιοχής. Η συγκεκριμένη φιλοξενία δημοσιογράφων, παράλληλα με τις άλλες δράσεις μας, συμβάλει με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στην προώθηση του πολυσχιδούς τουριστικού προϊόντος που παρέχει η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού»  δήλωσε ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος .

Η ενέργεια συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Αξονα 4 «Προσέγγιση Leader» του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» (Π.Α.Α.)της Ο.Τ.Δ. της ΑΝΚΟ ΑΕ με δικαιούχο τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.