Επίσκεψη του Τούρκου Προξένου της Θεσσαλονίκης στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας



rrrqerthrsthjtysjytyrtsrsjyjytse

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη με τον Τούρκο Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ορχάν Γιαλμάν Οκάν πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Περιφέρεια, όπου συζητήθηκαν εκτενώς οι προοπτικές πολιτιστικής και εμπορικής συνεργασίας, ενώ τέθηκαν και θέματα που αφορούν στον τουρισμό.

Ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε τον Τούρκο Πρόξενο, τονίζοντας πως συνεχίζεται έτσι μια συνεργασία, ενώ καταδίκασε τα πρόσφατα γεγονότα στην Τουρκία σε βάρος της δημοκρατίας, ευχόμενος όλα να ομαλοποιηθούν και να επικρατήσει η ηρεμία.

Από την πλευρά του ο κ. Οκάν ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις στη χώρα του, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην καλλιέργεια των διμερών σχέσεων σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν στο εμπόριο και στην οικονομία.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Τούρκος Υποπρόξενος Μοχάμεντ Ταν, ο Τούρκος εμπορικός ακόλουθος  Μεχμέτ Σερκάν Μπουραλί και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης- Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Δυτικής Μακεδονίας Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.