Παρουσία πολλών χορευτικών τμημάτων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στη Δεσκάτη



767tdfi7di6dui6su5seey

Φίλοι μ’ καλώς ορίσατε φίλοι μ’ κι αγαπημένοι…

Έτσι άνοιξε την εκδήλωση  το χορευτικό τμήμα του ΕΜΟΔ Δεσκάτης το Σάββατο το βράδυ της 13 Αυγούστου 2016 καλωσορίζοντας τις Χορευτικές ομάδες του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ», Κρανιωτών Λάρισας «Η ΞΗΡΟΚΡΑΝΙΑ»,  , του «ΑΜΥΝΤΑ» Καλυβίων Σκύδρας, της «ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ» Κοζάνης, του «ΑΠΟΛΩΝ» Τρικάλων και των χιλιάδων θεατών που είχαν κατακλίσει την Κεντρική πλατεία της Δεσκάτης ( σε υψόμετρο 850μ) για να παρακολουθήσουν χορούς και τραγούδια από την Δεσκάτη, την Θεσσαλία, Μακεδονία, Πόντο, Θράκη και του ορεινού όγκου των Γρεβενών.

Καταλήγοντας σε γλέντι που συμμετείχε όλος ο κόσμος υπό τους ήχους του κλαρίνου του  νεαρού Μηνά Μπράχου και της γνώριμης φωνής των Γρεβενών του θρυλικού Θανάση Παπαργύρη.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο, την υπεύθυνη του χορευτικού, το Δ.Σ του ΕΜΟΔ,  για την πρόσκληση την κυρία που ήταν συνεχώς δίπλα μας για να καλύπτει όλες τις μικροανάγκες μας, τον Δήμαρχο Δεσκάτης και το Δημοτικό Συμβούλιο που μας παραχώρησαν τους χώρους του δημαρχείου για ν’ αλλάξουμε, και ότι ήταν συνεχώς παρόντες καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, συμμετέχοντας ενεργά με ζωηρά χειροκροτήματα.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που μας έδωσαν την ευκαιρία να παραβρεθούμε και να παρουσιάσουμε ένα μικρό δήγμα της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ιδιαίτερης πατρίδας μας των Γρεβενών και για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Τέλος ευχαριστούμε όλους του παραβρισκόμενους θεατές που είχαν την υπομονή να παρακολουθήσουν μέχρι τέλος την εκδήλωση και πιστεύουμε να τους ανταμείψαμε προσφέροντας τους μια όμορφη βραδιά.

Τους .αποχαιρετούμε κι εμείς με τους στοίχους:
….. πάλι ν’ ανταμώσουμε να φάμε και να πιούμε
και να γλεντήσουμε μαζί γιατί σας αγαπούμε !!!!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος                                                         Μπουκάλης Δημήτριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.