Άλλη μία μεγάλη δωρεά του κ. Θ. Καρυπίδη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



mamatsio_koz

Σε νέα δωρεά προέβει ο κ. Καρυπίδης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου και η αδελφή του Σοφία στο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά τη δωρεά των 45 κλινών στην Παθολογική Κλινική, αυτή τη φορά στην Καρδιολογική Κλινική και στην Στεφανιαία Μονάδα. 21 νοσοκομειακές κλίνες ηλεκτρονικές πολύσπαστες και 21 στρώματα αφρολέξ με δερματίνη, αδιάβροχα, θα αποτελούν το νέο ξενοδοχειακό εξοπλισμό στους θαλάμους των παραπάνω τμημάτων.

Θεωρούμε ότι είναι το ελάχιστο χρέος μας να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τις πράξεις τους αυτές τόσο εμείς όσο και οι ασθενείς συμπολίτες μας. Με τέτοιες ενέργειες αισθανόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινό καλό χωρίς κανένα ίδιον όφελος.

Τους ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση.

 Επίσης, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κοζάνης “Μαμάτσειο” ευχαριστεί θερμά το ΤΙΑΛΕΙΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΚΟΖΑΝΗΣ « Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝ » για τη δωρεά διακοσίων τριάντα (230) σεντονιών που θα καλύψουν  ανάγκες του Νοσοκομείου.

Από τη στήριξη αυτή παίρνουμε δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο μας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.