Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εγκαινιάζει το νέο του εκπαιδευτήριο στην Κοζάνη



diakrotima750ujgcfuk

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα, με 20 χρόνια παρουσίας, 60 φροντιστήρια σε λειτουργία, 480 καθηγητές και περίπου 3.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, έρχεται τώρα κοντά σας και εγκαινιάζει το νέο του εκπαιδευτήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην καρδιά της Κοζάνης!

Το νέο μας φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα λειτουργήσει στην οδό Παύλου Μελά 8, στον 3ο όροφο, ακριβώς πάνω απ’ την τράπεζα EUROBANK, δίπλα στην κεντρική πλατεία Δημαρχείου.

Εδώ θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι, μετά από έρευνα και αξιολόγηση υποψήφιων συνεργασιών που ανήκουν στον ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο της Κοζάνης, αποφασίσαμε να αναθέσουμε και επίσημα πλέον τη διεύθυνση του νέου μας κέντρου σε έναν νέο συνεργάτη και αξιόλογο εκπαιδευτικό, τον κύριο Κωνσταντίνο Δάλλα (Οικονομολόγο)!

Όλοι εμείς, η κεντρική διοίκηση του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, τα ακαδημαϊκά και διοικητικά στελέχη της εταιρίας μας και οι καθηγητές μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και καλό ξεκίνημα για την νέα σχολική χρονιά 2016 – 2017!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε μια πρόσκληση:

Επισκεφθείτε μας, για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ πανελλαδικά και να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας!

Εμείς, θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα φροντιστηριακής υποστήριξης που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντας εκπαιδευτική ποιότητα και τιμές που μόνο ένας μεγάλος φροντιστηριακός όμιλος μπορεί να σας προσφέρει!

Πληροφορίες και εγγραφές για τα προγράμματα των μαθημάτων μας:

Νέο Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κοζάνης

οδός: Παύλου Μελά 8, 3ος όροφος, τηλ: 24610 35518
kozani@diakrotima.gr / www.diakrotima.gr

7sfrtghsrthjrsytjytty

Για τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ®,

Θεόδωρος Καλαϊτζίδης                                   Αναστάσιος Σκιαδόπουλος
Γενικός Διευθυντής – Διευθύνων Σύμβουλος          Γενικός Διευθυντής – Διευθύνων Σύμβουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.