Μας καθήλωσαν ψυχικά και πνευματικά και μας μετέτρεψαν σε σκλάβους χρέους – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης



rampidis_mixalisΣε ένα ασταθές παγκόσμιο οικονομικό & γεωπολιτικό περιβάλλον, με την Ευρώπη παραπαίουσα και εκτροχιασμένη, την κοινωνία καθηλωμένη και την πλειοψηφία της πολιτικής ηγεσίας κατώτερης των περιστάσεων, καθίσταται αβέβαιο έως και οδυνηρό το μέλλον της Ελλάδας.

– Η εμμονή της ντόπιας ελίτ στην συν-υφαρπαγή πλούτου από κοινού με τους δανειστές τοκογλύφους.
– Η ωμή και ξεδιάντροπη παρέμβαση της ΚΟΜΙΣΙΟΝ στην ελληνική δικαιοσύνη, για την παραποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ από τον εντεταλμένο των δανειστών και διορισμένο του ΓΑΠ Ανδρέα Γεωργίου.
– Η λυσσαλέα αντίδραση των νταβατζήδων να συμμορφωθούν με το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες μετά από 27 χρόνια προσωρινότητας, πολιτικών εκβιασμών, θαλασσοδανείων κ.λπ.
– Η αποπολιτικοποίηση, ο πολιτικός λήθαργος και η αποχαύνωση μεγάλου μέρους του λαού από τους κοινωνικούς ναρκωτές (ΜΜΕ) και όχι μόνον.
Μας οδηγούν σε συμπεράσματα τεκμηριωμένων δεξαμενών σκέψης (Analyst.gr) που αποτελούν φάρο προβληματισμού, αφύπνισης, καθοδήγησης και δράσης στον χρόνο που διαμορφώνει αναπότρεπτες, αλλά πιθανότατα βελτιούμενες καταστάσεις:
– Είναι πολύ σημαντική η προπαγάνδα των ΜΜΕ στην Ελλάδα, που αποτελεί πειραματόζωο της πολιτικής ελίτ. Ξεκίνησε με την παραποίηση των οικονομικών μεγεθών, ώστε να μετατρέψει τους πολίτες σε σκλάβους χρέους. Προπαγάνδα και οικονομικό μαρτύριο, εξουδετέρωσαν όλες τις υγιείς αντιστάσεις.
– Ως μέλη μιας σιωπηλής αγέλης, ενώ φοβούνται τον λύκο, οδηγούνται στην σφαγή από τον χαμογελαστό νεαρό βοσκό τους, χωρίς αντίδραση ή αντίσταση, επειδή συνθηκολόγησαν ψυχικά και διανοητικά.
– Αποδεχόμενοι τη διανοητική ανεπάρκειά τους και πιστεύοντας πως η πιθανή επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους (ως υπάκουα παιδιά) είναι ταυτόσημη με την ονομαστική, οι εφιάλτες τους δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσουν.
– Η ανόητη εγχώρια ελίτ συνέπραξε με τους εισβολείς, επειδή πίστευε πως θα μπορούσε να συμμετέχει στη λεηλασία της Ελλάδας από τους δανειστές της, υφαρπάζοντας σημαντικό μερίδιο. Δεν κατάλαβαν ότι ειδικά οι Γερμανοί δεν δίνουν ούτε ένα ψίχουλο από το γεύμα τους, ενώ ταυτόχρονα απεχθάνονται τους προδότες περισσότερο από τους προδομένους. Γνωρίζουν καλά οι τραπεζίτες (Άγγλο-Γάλλοι- Γερμανοί κ. οι α.) αρκετούς πάμπλουτους Έλληνες, που ποτέ δεν τους έθεσαν στο απυρόβλητο, και αργά ή γρήγορα έρχεται η σειρά τους. Δεν μας απομένει παρά:
– Αφύπνιση και αντίσταση για μια νέα πορεία ανατροπής και επιστροφής στην κανονικότητα!!!
– Μια μίνιμουμ έστω συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων μπροστά στο μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο και κυρίως η εθνική παρέμβαση σε πιθανές γεωπολιτικές αλλαγές, με ότι αυτό συνεπάγεται, στη γειτονιά μας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.