Άλλη μία πυρκαγιά στον νομό Κοζάνης: Πάνω από 600 στρέμματα κάηκαν στην Κερασιά – Δείτε φωτογραφίες



IMG_20160724_135611

Την Κυριακή 24-7-19 στις 9:00π.μ στην Τ.Κ.Κερασιάς εκδηλώθηκε  πυρκαγιά στην τοποθεσία Κουρί-Μέτσιος. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις και συγκεκριμένα 3 πυροσβεστικά οχήματα με συντονιστή τον Υποδιοικητή της πυροσβεστικής  Κοζάνης κ. Μαυροματίδη Κώστα.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμε επίσης ο Δήμος Κοζάνης  με ένα βυτιοφόρο όχημα και ένα σκαπτικό μηχάνημα, και η Τ.Κ.Κερασιάς με ένα γεωργικό ελκυστήρα με 4 εθελοντές.

Από την πυρκαγιά η οποία προκλήθηκε από άγνωστη αιτία κάηκαν εξακόσια (600) περίπου στρέμματα σιτοκαλαμιάς και 10 στρέμματα περίπου αμπέλια  από τρεις ιδιοκτήτες της Τ.Κ.Κερασιάς.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12:30μ.μ περίπου και η πλήρης κατάσβεση αυτής επετεύχθη στις 14:00 .μ.μ

Ο πρόεδρος της Τ.Κ.Κερασιάς ευχαριστεί πολύ την πυροσβεστική για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς(Υποδιοικητή-πυροσβέστες) τον Δήμο Κοζάνης (Αντ/χο κ.Ιωαννίδη Ι. και Ζαγάρα Ε. και τους χειριστές Νάνο Χ. , Μανώλα Φ)  και τους μόνους  εθελοντές του χωριού Καραγιάννη Αστέριο ,Τότσκα Αθανάσιο ,Καρακούλα Γιώργο ,Καρακούλα Γιάννη και Καρακούλα Νίκο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.