«Kozani Market»: Ενημερωτική εκδήλωση του ΕΒΕ Κοζάνης για τη νέα πλατφόρμα που προσφέρει στα μέλη του



kozani_steno_agora

Το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:30 στο «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κοίλων, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ «KOZANI MARKET»
 &
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ  ΤΟ ΝΟΜΟ»

Η εκδήλωση γίνεται για να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για τη νέα σύγχρονη «πλατφόρμα» Ηλεκτρονικού Εμπορίου που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του  το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Με στόχο την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας για την προβολή των προϊόντων των τοπικών μας επιχειρήσεων, την αύξηση των πωλήσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας τους, καλούνται όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου να προσέλθουν στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης   θα γνωρίσουν τα οφέλη και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τη χρήση  της ηλεκτρονικής Αγοράς «Kozani Market» και  θα πληροφορηθούν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για  να ανοίξουν σε λίγα λεπτά και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις  το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, στα πλαίσια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που τους προσφέρει το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.