Πτολεμαΐδα: Η Κοτζαΐτση Ευτέρπη και η Σαπαλίδου Νίκη στην Εθνική Κορασίδων!



zetyjetyjtyjetjetjeyj

Στην προετοιμασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ κλήθηκαν η ΚΟΤΖΑΪΤΣΗ ΕΥΤΕΡΠΗ, παίκτρια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, και ΣΑΠΑΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ, γέννημα θρέμμα  της ομάδας , που από φέτος θα αγωνίζεται με υποσχετική  2 ετών στον Π.Α.Ο. Το ξεκίνημα της προετοιμασίας ορίστηκε για το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, στις 18:00, στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, και γίνεται εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας (5-14/8/2016, Οραντέα, Ρουμανία).

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ συγχαίρει τις αθλήτριες , για μία διάκριση που έρχεται να προστεθεί στην πλούσια παρουσία τους σε αυτό το επίπεδο τα τελευταία χρόνια και εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια. Η χαρά και η συγκίνηση για όλους μας στην ομάδα είναι ιδιαίτερα μεγάλη και αποτελεί από την  μία  απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς και του επιπέδου στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, από την άλλη δε  μία επιβράβευση για τις προσπάθειες και την αξιοσύνη των αθλητριών, η αγάπη και το αθλητικό παράστημα των οποίων είναι σε όλους γνωστά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.