Φλώρινα: Πόσα άτομα φαντάζεστε ότι χώρεσαν σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Άφωνοι οι αστυνομικοί από την καταμέτρηση!



1383368_507_355

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μπλόκο της αστυνομίας, το επίμαχο αυτοκίνητο επιτάχυνε. Λίγο αργότερα το μυστήριο θα λυνόταν…

Δύο Ρουμάνοι και μια γυναίκα από τη Μολδαβία συνελήφθησαν στη Φλώρινα, στην προσπάθεια τους να μεταφέρουν Αφγανούς μετανάστες στα σύνορα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας στον επαρχιακό δρόμο Λόφων-Μελίτης οι αστυνομικοί της συνοριακής φύλαξης Κ. Κλεινών εντόπισαν αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες, ο οδηγός του οποίου δεν υπάκουσε σε σήμα τους για έλεγχο ρουτίνας. Ακολούθησε καταδίωξη και ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα, όπου επέβαιναν 11 Αφγανοί μετανάστες, (ένα ζεύγος και εννέα ανήλικοι από 5 έως 16 χρόνων). Όπως προέκυψε από τον έλεγχο, το ζευγάρι εκτός από τα πέντε δικά παιδιά τους συνόδευε και τα υπόλοιπα τέσσερα. Στο ίδιο σχεδόν σημείο εντοπίστηκε και δεύτερο αυτοκίνητο με πινακίδες Μολδαβίας, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες Ρουμάνοι 46 και 25 χρόνων και μια Μολδαβή 37, οι οποίοι συνελήφθησαν. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το αυτοκίνητο των συλληφθέντων λειτουργούσε ως προπομπός συνεννόησης με το άλλο όχημα που μετέφερε τους μετανάστες.

Από τους συλληφθέντες διακινητές κατασχέθηκαν 2.000 ευρώ και συσκευές κινητών τηλεφώνων. Οι διακινητές θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας και οι μετανάστες σε κάποιους από τους οργανωμένους χώρους φιλοξενίας.

Πηγή: newsit.gr – φωτογραφία αρχείου: eurokinissi

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.