Αποξήλωση ανενεργής γραμμής μεταφοράς Υψηλής Τάσης στην Χαραυγή Κοζάνης – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή ρεύματος



erga-dromos36753

Στα πλαίσια προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ ΑΕ, για την αποξήλωση ανενεργής γραμμής μεταφοράς Υψηλής Τάσης, που διέρχεται από τον οικισμό της Νέας Χαραυγής, την Κυριακή 31-7-2016 και ώρες 07.00- 17.00, θα τεθούν σε εφαρμογή μέτρα ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας, εγκεκριμένα με την αριθ. 109277/27-7-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας,   στο 5ο χλμ Κοζάνη- Θεσσαλονίκης  (Ε.Ο.4. Κοζάνη- Όρια Ν. Ημαθίας)  ως εξής:

–    Κλείσιμο δεξιάς λωρίδας και για τις δύο κατευθύνσεις της οδού και εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 2η αριστερή λωρίδα σε κάθε ρεύμα της οδού.

–    Διακοπή της κυκλοφορίας και εκτροπή μέσω της Ε.Ο.3. από σημαιοφόρους και μόνο για το χρονικό διάστημα διακοπής της διαμπερούς κυκλοφορίας (5 λεπτά για κάθε έναν από τους 7 αγωγούς, σύνολο 35 λεπτά) ως εξής:

A.    Η εκτροπή της κυκλοφορίας από Κοζάνη για Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται, από τον κυκλικό κόμβο Λάρισας- Θεσσαλονίκης στην νότια είσοδο της πόλης μέσω της Ε.Ο.3 Κοζάνης- Λάρισας μέχρι τον κόμβο Τσελίκα και στη συνέχεια από την περιφερειακή οδό του άλσους «Κουρί» έως τον κόμβο με την Ε.Ο.4

B.    Η εκτροπή της κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη για Κοζάνη θα διεξάγεται από τον κόμβο Ε.Ο.4. (Στρατόπεδο Ρωμανέλη) μέσω της περιφερειακής  οδού του άλσους «Κουρί» προς Λάρισα και στον κόμβο Τσελίκα από την Ε.Ο.3 Κοζάνης- Λάρισας προς Κοζάνη.

Στα πλαίσια προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ ΑΕ, για την αποξήλωση ανενεργής γραμμής μεταφοράς Υψηλής Τάσης, που διέρχεται από τον οικισμό της Νέας Χαραυγής, θα γίνουν οι εξής διακοπές:

Την Κυριακή 31-7-2016 θα γίνει διακοπή  ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 7:30 έως 15:30 σε τμήμα του οικισμού της Νέας Χαραυγής, καθώς και στην περιοχή ¨Κουρί¨.

Επίσης, για τον ίδιο λόγο την Κυριακή 31-7-2016 θα γίνουν 2 ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στο διάστημα από 7:00 έως 7:30 και από 15:00 έως 15:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς: Ποντοκώμη, Μαυροδένδρι, Λυγερή, Καρδιά, Εξοχή, Δυτικό τμήμα Κοίλων, Νέα Νικόπολη, ΚΥΤ Καρδιάς, Αντλιοστάσια ΑΗΣ Καρδιάς. Δρέπανο, Βιομηχανική περιοχή Κοζάνης (περιοχή γύρω από την κλινική Σπινάρη και πάνω από το LIDL), στο υπόλοιπο τμήμα του οικισμού της Νέας Χαραυγής, στον οικισμό πίσω από την Ιερά Μονή Αναλήψεως, Μελίσσια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.