Ε.ΠΑ.Μ. Κοζάνης: «Και η υγεία χαροπαλεύει…»



epam_logoΗ Τοπική Οργάνωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Κοζάνης μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών καταδικάζει τις  ενέργειες των «τοπικών αρχόντων , βολευτών» καθώς και όλου του συρφετού που βάσει οργανωμένου σχεδίου εδώ και δεκαετίες λειτουργεί σε βάρος των εργαζομένων, του Ελληνικού Λαού καθώς και του Ελληνικού Έθνους.

Ο Νομός Κοζάνης και ολόκληρη η χώρα, πληρώνουν καθημερινά με την ίδια τους την ζωή τα μνημόνια των δοσιλογικών σας κυβερνήσεων από το 2009 έως και σήμερα.

Υπακούοντας πιστά τους διεθνείς τοκογλύφους, δανειστές & δυνάστες εδώ και 6 χρόνια μνημονίων, το μόνο που καταφέρατε να πετύχετε είναι

ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

με άμεσο αποτέλεσμα την υποστελέχωση των νοσοκομείων
ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ – ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ.

Αναζητήστε τις ευθύνες στους εαυτούς σας.
ΟΧΙ στους ιατρούς και κατ’επέκταση στο νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινή μάχη προσπαθώντας να διατηρήσει με οποιοδήποτε τρόπο ανοικτές κλινικές χωρίς τον απαραίτητο αριθμό προσωπικού.

Στεκόμαστε απέναντι σε συμφωνίες και τακτικές ιδιωτικοποίησης της υγείας που ως μοναδικό σκοπό έχουν την αναγκαστική μετανάστευση των ιατρών, την εξαθλίωση των Ελλήνων, τον τεμαχισμό και το ξεπούλημα της χώρας.

Η ένωση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού σύντομα θα ανατρέψει τα σχέδια σας.

Υ.Γ.
Προϋπόθεση κατάλυσης της Δημοκρατίας είναι η ύπαρξη αυτής…

Μέλη & Φίλοι
Τοπικής Οργάνωσης Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.