Επιστολή διαμαρτυρίας για την έλλειψη κτηνιάτρου από 123 κτηνοτρόφους των Καμβουνίων – Λιβαδερού



zfrtjuxsrfyjksttadfhaeae

– Εστάλη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Με επιστολή τους προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, όπου επισυνάπτεται κατάσταση με 123 υπογραφές, οι κτηνοτρόφοι του ορεινού όγκου των Καμβουνίων-Λιβαδερού του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στο σύνολό τους, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι το Κτηνιατρικό Κέντρο Σερβίων παραμένει εδώ και δύο χρόνια χωρίς κτηνίατρο.

Στην επιστολή τους οι κτηνοτρόφοι επισημαίνουν ακόμα ότι, στο συγκεκριμένο Κτηνιατρικό Κέντρο «υπάγονται περίπου 80.000 γιδοπρόβατα και 1.800 βοοειδή, τα οποία εδώ και δύο χρόνια μένουν χωρίς κτηνιατρική φροντίδα και κάλυψη, κάτι που ελλοχεύει κινδύνους, ακόμα και για τη δημόσια υγεία». Τέλος προειδοποιούν ότι «αν δε επιλυθεί άμεσα το αίτημά μας, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις, ώστε να αποκαταστήσουμε τα αυτονόητα».

Ολόκληρη η επιστολή διαμαρτυρίας έχει ως παρακάτω:

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ

ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ KTHNIATPOY »

Εμείς οι παρακάτω υπογράφοντες Κτηνοτρόφοι των ορεινών και απομακρυσμένων Καμβουνίων με την παρούσα επιστολή μας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι το Κτηνιατρικό Κέντρο Σερβίων παραμένει εδώ και δύο χρόνια χωρίς Κτηνίατρο.

Διαμαρτυρόμαστε καθώς για μια απλή Άδεια Διακίνησης ζώων είμαστε αναγκασμένοι να πάμε αυτοπροσώπως στο Κτηνιατρικό Κέντρο Κοζάνης, διανύοντας μια απόσταση 140 χιλιομέτρων περίπου.

Διαμαρτυρόμαστε επίσης, καθώς στο συγκεκριμένο Κτηνιατρικό Κέντρο υπάγονται περίπου 80.000 γιδοπρόβατα και 1.800 βοοειδή, τα οποία εδώ και δύο χρόνια μένουν χωρίς κτηνιατρική φροντίδα και κάλυψη, κάτι που ελλοχεύει κινδύνους, όπως είναι φυσικό, ακόμα και για τη δημόσια υγεία.

Αιτούμαστε να καλυφθεί άμεσα με Κτηνίατρο η συγκεκριμένη θέση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας και για την ορθή λειτουργία του Κτηνιατρικού Κέντρου Σερβίων.

Αν δεν επιλυθεί άμεσα το αίτημα μας θα αναγκαστούμε να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις ώστε να αποκαταστήσουμε τα αυτονόητα.

Με τιμή
Ακολουθούν καταστάσεις με 123 υπογραφές κτηνοτρόφων ορεινού όγκου Καμβουνίων-Λιβαδερού
(Υπεύθυνος συλλογής υπογραφών: Κ. Γκαραβέλας, κτηνοτρόφος Ελάτης, τηλ. 6977987307)

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.