Το 3ο Lake Festival στη Νεράιδα Κοζάνης με Locomondo και πολλά ακόμη μουσικά events!



13731667_520206481518665_5359019887081745484_nΤο Lake Festival επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Συνήθεις ύποπτοι ,η παρέα της Νεράιδας. Εκεί στην παραλία σύμβολο για μας , εκεί που τα συντρίμμια  της Παλαιάς Νεράιδας , κατάφεραν με το πέρας του χρόνου να μετατραπούν σε παράδεισο για τη Νέα Νεράιδα, εκεί που όλα πλέον είναι ωραία.

Το festival μας ,γέννημα μιας αρχικά, ουτοπικής ιδέας και  μέσα από μία διαρκή ζύμωση ιδεών ,προσγειωμένων μετέπειτα στην πραγματικότητα ,κατάφερε πλέον να αποτελεί εκδήλωση θεσμό, της θερινής περιόδου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Μία εκδήλωση που αποσκοπεί προφανώς στο να χρωματίσει διαφορετικά το καλοκαίρι μας και να αναδείξει τον όμορφο τόπο μας.

Φέτος οργανώσαμε και καταφέραμε να υποστηρίξουμε ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ  με στόχο να προσελκύσουμε κάθε μουσικόφιλο.
Έτσι λοιπόν , την Παρασκευή 5 Αυγούστου η αυλαία ανοίγει με τον γνωστό σε όλους μας, Δημήτρη Σταρόβα, Βαγγέλη Γιαννάκη , Γιώργο Χατζή και την μπάντα τους, σε μια «μουσικοτραγική τραγουδία» όπως την αποκαλούν : «Ο Γεμιστάνας και οι Κροίσοι». Λόγος Απειλή και Still(Apexeis) συμπληρώνουν το βράδυ της Παρασκευής ,με ένα live που περιμέναμε καιρό από τα αγαπημένα παιδιά της Κοζάνης. Opening act στον Σταρόβα : The Bahalows Band , οι οποίοι συστήθηκαν στο κοινό της Κοζάνης και στα πέριξ εδώ και αρκετό καιρό , μια μπάντα που σίγουρα θα σε κάνει να θέλεις να χορέψεις και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Νίκος Παυλός και Peetee , επίσης δεν χρειάζονται συστάσεις, γνωστοί από την διασκέδαση στην πόλη της Κοζάνης θα είναι οι Djs του Festival.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου έρχονται κοντά μας ,για πρώτη φορά στο Δήμο μας, οι LOCOMONDO   σε μια συναυλία που σίγουρα θα μας  ξεσηκώσει. Opening act : Nodus Tollens.

Τα παιδιά από τα Σέρβια , στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στις μουσικές σκηνές ,δηλώνουν το παρόν και έτοιμοι  για πολλές και νέες περιπέτειες.

Στην προσπάθειά μας , να στηρίξουμε τουριστικά τον τόπο μας και να υποστηρίξουμε νέες μπάντες και νέα μουσικά σχήματα , προσκαλούμε όλο τον κόσμο που αγαπά τη μουσική ,το χορό και τη διασκέδαση να στηρίξει την προσπάθεια μας .

Σας περιμένουμε όλους στο Lake Festival 5-6 Αυγούστου στην παραλία της παλαιάς Νεράιδας  στο πρώτο χλμ. Γέφυρας Πολυφύτου –Ίμερα , Στη μεγαλύτερη γέφυρα της Βορείου Ελλάδος να γεφυρώσουμε τις σχέσεις μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.