Καταχειροκροτήθηκε η Πολυφωνική Χορωδία του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας στο 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου

dgjhtdjhgtjghdyhgjdjhgdtd

Η Πολυφωνική Χορωδία του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας  επέστρεψε από το 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου – «Μίκης Θεοδωράκης» έχοντας πραγματοποιήσει μία άρτια και καθηλωτική εμφάνιση, που καταχειροκροτήθηκε από τις παριστάμενες χορωδίες και το φιλόμουσο κοινό της Ναυπάκτου. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, αποτελούμενη από τους Στ.Μπερή (μαέστρο), Γ.Χατζηνάσιο και Χρ.Λεοντή έδωσε στην Πολυφωνική Χορωδία 221 βαθμούς, κατατάσσοντάς την στην 4 ΘΕΣΗ (ανάμεσα σε 13 χορωδίες), μόλις 9 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολυφωνική Χορωδία, υπό τη Διεύθυνση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ήταν η πρώτη χορωδία αποτελούμενη εξ” ολοκλήρου από ερασιτέχνες μουσικούς.

Η εμφάνιση και η απόδοση της χορωδίας, η οποία κατέπληξε τους παριστάμενους, έρχεται ως επιβράβευση της σκληρής και λεπτομερούς δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια και κατατάσσει τη Πολυφωνική Χορωδία στα σημαντικότερα χορωδιακά σύνολα της Ελλάδας.

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε