Καταχειροκροτήθηκε η Πολυφωνική Χορωδία του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας στο 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου



dgjhtdjhgtjghdyhgjdjhgdtd

Η Πολυφωνική Χορωδία του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας  επέστρεψε από το 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου – “Μίκης Θεοδωράκης” έχοντας πραγματοποιήσει μία άρτια και καθηλωτική εμφάνιση, που καταχειροκροτήθηκε από τις παριστάμενες χορωδίες και το φιλόμουσο κοινό της Ναυπάκτου. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, αποτελούμενη από τους Στ.Μπερή (μαέστρο), Γ.Χατζηνάσιο και Χρ.Λεοντή έδωσε στην Πολυφωνική Χορωδία 221 βαθμούς, κατατάσσοντάς την στην 4 ΘΕΣΗ (ανάμεσα σε 13 χορωδίες), μόλις 9 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολυφωνική Χορωδία, υπό τη Διεύθυνση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ήταν η πρώτη χορωδία αποτελούμενη εξ’ ολοκλήρου από ερασιτέχνες μουσικούς.

Η εμφάνιση και η απόδοση της χορωδίας, η οποία κατέπληξε τους παριστάμενους, έρχεται ως επιβράβευση της σκληρής και λεπτομερούς δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια και κατατάσσει τη Πολυφωνική Χορωδία στα σημαντικότερα χορωδιακά σύνολα της Ελλάδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.