Βίντεο: Γιορτή για την εταιρία Tsantekidis Car Soloution στην Κοζάνη με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας



13340121_10201497999209582_5123651723349858209_o

Με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος Tsantekidis Car Soloution, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Ιουνίου, επί της νέας διεύθυνσης του καταστήματος Φιλίππου Β21.

Πολύς ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα  του κ. Γιώργου Τσαντεκίδη, με πολλούς φίλους και συνεργάτες που παραβρέθηκαν για την τελετή των εγκαινίων.

Ο κ.Τσαντεκίδης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου και ευελπιστεί και στα είκοσι χρόνια να συμβεί κάτι αντίστοιχο, όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η προγραμματισμένη κλήρωση για τα πέντε δώρα που προσέφερε το κατάστημα Tsantekidis Car Soloution. Οι νικητές της κλήρωσης, παρέλαβαν τα δώρα τους αυτοπροσώπως κατά τη διάρκεια της κλήρωσης.

Η κλήρωση για τους φίλους του Facebook της σελίδας TSANTEKIDIS-CAR SOLUTION,  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω Facebook.

Το δώρο αφορά μια δωροεπιταγή αξίας 50ευρώ για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα autoaccessory.gr, το οποίο αριθμεί πάνω από 80.000 προϊόντα, από ανταλλακτικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ.

Δείτε τι δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Γιώργος Τσαντεκίδης:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.