Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων αιρετών Περιφερειών Ελλάδος



perifereia_kozΟ Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), το οποίο πραγματοποιήθηκε από 31.05. – 02.06.2016 στη Θεσσαλονίκη. Έντεκα (11) από τους δώδεκα (12) αντιπροσώπους παραβρέθηκαν στο συνέδριο και συμμετείχαν στις εργασίες του.

Πέντε (5) συνολικά αντιπρόσωποι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία από τις δύο παρατάξεις του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι δύο αντιπρόσωποι (Ευδοξία Μωϋσιάδου και Γιώργος Κωνσταντάς) συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του ΠΑΜΕ, η οποία αναδείχτηκε πλειοψηφούσα. Οι υπόλοιποι τρεις αντιπρόσωποι (Δημήτρης Καραθανάσης, Δημήτρης Μυλωνάς και Αλέξανδρος Μάγκος) συνέπραξαν με αντιπροσώπους άλλων δύο Συλλόγων (Περιφέρειας Θεσσαλίας & Κρήτης), δημιουργώντας ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο “Ενιαίο Ενωτικό και Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο”, και εκλέχθηκαν και οι τρεις. Το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο αναδείχθηκε 5ο σε οκτώ (8) συνολικά ψηφοδέλτια, λαμβάνοντας 4 έδρες στο Γενικό Συμβούλιο και 1 έδρα στο Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος
Καραθανάσης Α. Δημήτρης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.