«Η πολιτική ζωή της Κοζάνης και η γεωπολιτική της θέση» στην Δημοτική Χαρτοθήκη Κοζάνης



urytuuryiuryiuriyΗ Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης σας προσκαλεί σε ομιλία με θέμα “ Η πολιτική ζωή της Κοζάνης και η γεωπολιτική της θέση” με εισηγητή τον κ. Ευθύμιο Κουτσονάνο, συνταξιούχο δικηγόρο, στη Δημοτική Χαρτοθήκη (Αρχοντικό Λασσάνη), τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στις 8:00΄μ.μ.

Ο κ. Ευθύμιος Κουτσονάνος είναι συνταξιούχος δικηγόρος και γεννήθηκε  το 1932 στην Κοζάνη.  Το 1957  έγινε μόνιμος Αξιωματικός στο Σώμα Στρατολογίας, στο οποίο υπηρέτησε μέχρι τον βαθμό του Συνταγματάρχου. Σπούδασε στην Πάντειο Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε Πρόεδρος των Στρατοδικείων Κοζάνης, Καβάλας και Θεσσαλονίκης ενώ μετά την αποστρατεία του διετέλεσε Δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, μέχρι την συνταξιοδότησή του. Παράλληλα προσέφερε αμισθί τις υπηρεσίες του ως Πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης επί τριετία, ενώ την περίοδο 1974 -1978 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης. Επί εξαετία διετέλεσε Πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.