Οι Folk n’ Roll στο 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης



fuhkijghjdgjhdgjuhkf

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, στο πλαίσιο του 5ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοζάνης έρχεται η πλέον ανερχόμενη εγχώρια Balkan – Ska παρέα που ακούει στο όνομα Folk n’ Roll  έχοντας κυκλοφορήσει ήδη το  πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «ΦΤΕΡΗ» αλλά έχοντας επίσης στα σκαριά και το πρώτο της single «Reggaerumba».

Από τα Γιάννενα, λοιπόν, ερχόμενοι,  έχουν αγκαλιάσει την Βαλκανική, ηπειρώτικη  και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό, αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη.

Στο διάστημα αυτό έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και συνεργασίες ανά την Ελλάδα σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και events του καλοκαιριού  δημιουργώντας γύρω τους μια χορευτική παράνοια η οποία αποδίδεται στο γλέντι που συμβαίνει «on stage». Τρέλα, αυθεντικότητα και αυθορμητισμός είναι οι λέξεις που περιγράφουν ιδανικά τους Folk n’ Roll.

«Είναι τρελοί αυτοί οι Γιαννιώτες …»

Tip: φέρτε περίσσεια μπλούζα… θα στάξουν κορμιά στους χορευτικούς ρυθμούς των Βαλκανίων!!!

Το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-3 Ιουλίου, στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο Κοζάνης.

FnR facebook page: https://www.facebook.com/pages/Folk-n-Roll/457107580999466

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.