Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Χρυσό μετάλλιο για τον Μπουντιούκο Σπινάρη Αθανάσιο στο G1 της Θεσσαλονίκης



hjifkfikfifikuidudys

Το 6ο Διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo διεξήχθη το τριήμερο 10,11,12 Ιουνίου 2016  στην Θεσσαλονίκη όπου 160 σύλλογοι από 44 χώρες και πολλές εθνικές ομάδες όλου του κόσμου έλαβαν μέρος σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός της συμπρωτεύουσας. Το παρόν έδωσαν αθλητές με υψηλή βαθμολογία στο παγκόσμιο ranking list, οι οποίοι δύο μήνες πριν από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, θέλησαν να κάνουν το τελευταίο test της κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Αυστραλοί, Ιρανοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Καζακστανοί, Ρώσοι, Νορβηγοί, Σενεγαλέζοι, Βέλγοι, Τούρκοι, Μαροκινοί, Αιγύπτιοι και πολλοί άλλοι έδωσαν μία ιδιαίτερη δυναμική στην διοργάνωση που έλαβε χώρα στην πατρίδα μας.

Από τον σύλλογο της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης έλαβαν μέρος 7 αθλητές, 3 άνδρες και 4 έφηβοι εκ των οποίων ο ένας κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -78kg εφήβων. Ο λόγος για τον Μπουντιούκο Σπινάρη Αθανάσιο του Εμμανουήλ, έναν αθλητή με διαρκή και σταθερή πορεία στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, έναν αθλητή πολλά υποσχόμενο για το μέλλον! Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας, κύριος Αλμασίδης Χρήστος, τόνισε Κάθε φορά που βρισκόμαστε σε μία διεθνή διοργάνωση είμαι χαρούμενος ασχέτου αποτελέσματος, διότι μας δίνετε η δυνατότητα να έχουμε πραγματική εικόνα του τι ακριβώς γίνεται στο παγκόσμιο taekwondo που με ταχύτατους ρυθμούς εξελίσσεται. Αυτό για όλους μας είναι τεχνογνωσία και είναι καλό όσοι από μας ασχολούνται ως προπονητές οι αθλητές, όταν τους δίνετε η ευκαιρία, να τα παρακολουθούν έτσι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και θα μπορούμε να αναπτύξουμε όλο και περισσότερο το αγώνισμα που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Όσον αφορά τους αθλητές μου πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, οι άνδρες μας έχουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις αλλά και ως μέλη της εθνικής μας ομάδας, θα πρέπει όμως να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι για τους έφηβους που ήταν μια δύσκολη περίοδος γι’  αυτούς λόγω των εξετάσεων μιας και είναι μαθητές, μα πιστεύω ότι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη παρουσία. Όσο για το χρυσό μετάλλιο του Μπουντιούκου έχω να πω ότι είναι  ο αθλητής με την μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία στην χώρα μας για την ηλικία του κι αυτό τον βοήθησε αρκετά στο να διαχειριστεί  τους αγώνες του και κατάφερε να βγει πρώτος, σαφώς κι αυτός χρειάζεται ακόμη δουλειά. Περιμένουμε να τελειώσουν τις εξετάσεις τους από τα σχολεία και να συνεχίσουμε τον προγραμματισμό μας για τους έφηβους διότι το φθινόπωρο έχουμε το πανελλήνιο των εφήβων που θα δώσει το εισιτήριο για το παγκόσμιο του Καναδά. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους αθλητές μας για μια ακόμη φορά  για την παρουσία τους σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την διάκριση τους, την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία που κι αυτή έλαβε μέρος στην διοργάνωση ως διεθνής διαιτητής. Επίσης συγχαίρει τον πρόεδρο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, κύριο Μανώλη Χρήστο μαζί με το Δ.Σ. της Ένωσης που για 6η συνεχόμενη χρονιά αναλαμβάνουν και επάξια διεκπεραιώνουν αυτό το τέλεια οργανωμένο γεγονός που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες διοργανώσεις του εξωτερικού και χρόνο με το χρόνο θα γίνεται όλο και καλύτερο με την συμβολή όλων μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.