Σε κανονικούς ρυθμούς η λειτουργία της ΔΕΥΑΚ μετά από έναν και πλέον μήνα από την μεταφορά της στο νέο κτίριο



deiak234532

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον η ΔΕΥΑΚ, έπειτα από τη μετεγκατάσταση της η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το Πάσχα, στις 25 Απριλίου.

Η νέα διεύθυνση στην οποία μεταφέρθηκε η ΔΕΥΑΚ βρίσκεται στο 2ο χλμ. Κοζάνης- Θεσ/νικης και όλα δείχνουν να έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας τόσο οι υπάλληλοι, όσο και ο κόσμος που την επισκέπτεται προκειμένου να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του.

“Όλα πλέον λειτουργούν κανονικά, βρισκόμαστε σε πλήρη λειτουργία από τη μεταφορά που πραγματοποιήθηκε πριν το Πάσχα, μέσα σε μόλις μία ημέρα“, τόνισε ο κ. Παυλίδης, Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ.

Μία επίσκεψη στο νέο κτίριο της ΔΕΥΑΚ, ομολογεί ότι τη συγκεκριμένη στιγμή προς το παρόν, όλα βαίνουν καλώς.

2sartujsrtudtyuidtiy

Από τη μετεγκατάσταση βέβαια της ΔΕΥΑΚ, δεν έλειψαν και τα παράπονα πολιτών, ως προς το ότι θα έπρεπε να παραμείνει ένα ταμείο μέσα στην πόλη για την εξυπηρέτηση αυτών που δεν μπορούν να μεταβούν εκτός πόλεως.

Ο κ. Παυλίδης συμπλήρωσε ότι αυτό είναι αδύνατο, γιατί αποτελεί μία σειρά υπαλλήλων για να μπορέσει να υποστηριχθεί, ενώ τόνισε πώς για την ικανοποίηση αυτού του ζητήματος οι πολίτες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους εκεί, υπάρχει η ηλεκτρονική πληρωμή μέσω e-baniking  (κλικ εδώ), αλλά και η εξόφληση μέσω τραπεζών και ΕΛΤΑ.

Σε γενικότερο πλαίσιο, ο κόσμος δεν έχει παραπονεθεί για κάποιο άλλο ζήτημα όπως ανέφερε ο κ. Παυλίδης, ενώ συμπλήρωσε πως η μεταφορά της ΔΕΥΑΚ στο νέο κτίριο, προσφέρει καλύτερες συνθήκες εξυπηρέτησης στον κόσμο αλλά και καλύτερες συνθήκες εργασίας στους υπαλλήλους, έχει  αποσυμφορήσει το κέντρο, ενώ έχει άνετο πάρκινγκ για τους οδηγούς.

Τέλος, ο κ.Παυλίδης σημείωσε ότι το μίσθωμα του νέου κτιρίου είναι το μισό από το προηγούμενο κτίριο στο οποίο βρισκόταν η ΔΕΥΑΚ και αυτό από μόνο του, είναι ένας ικανοποιητικός λόγος για τη μεταφορά της ΔΕΥΑΚ στο νέο κτίριο.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.