Υπόμνημα της Λαϊκής Επιτροπής Εργατικών Κατοικιών Πτολεμαΐδας για σύνδεση με την τηλεθέρμανση



ptolemaida_aerofotografiaΔιανύουμε τον έβδομο χρόνο της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και η επίθεση τόσο των προηγούμενων κυβερνήσεων όσο και της σημερινής βυθίζουν όλο και περισσότερο στην ανεργία, στη φτώχεια και την εξαθλίωση το λαό μας.

Τα βάρη της κρίσης τα επωμίζονται τα λαϊκά στρώματα ενώ το μεγάλο κεφάλαιο και σε περίοδο κρίσης εξασφαλίζει νέα προνόμια, φοροαπαλλαγές και κίνητρα. Τα χρόνια της κρίσης έφυγαν από την Ελλάδα στο εξωτερικό 140 δις χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Όταν υπάρχει ανάγκη για εκτέλεση κάποιου έργου που θα ανακουφίσει τις λαϊκές οικογένειες, όπως αυτό της τηλεθέρμανσης στις εργατικές κατοικίες, η μόνιμη επωδός είναι «δεν υπάρχουν χρήματα» ή «κολλάμε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες», «ποιος θα εγκρίνει τη χρηματοδότηση;», σε ποιο πρόγραμμα θα ενταχθεί;».

Ως Λαϊκή Επιτροπή Εργατικών Κατοικιών,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ σύνδεση με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης. Έχουμε “χορτάσει” από τις υποσχέσεις. Κάθε χρόνο λέτε ότι θα μας φέρετε την τηλεθέρμανση κι εδώ και χρόνια δεν έρχεται. Τέρμα πια στην κοροϊδία.

Λύστε το πρόβλημα τώρα!!!

Χωρίς καμία καθυστέρηση να προκηρυχθεί η δημοπράτηση του έργου.

Λαϊκή Επιτροπή Εργατικών Κατοικιών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.