Ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Βελβεντό με θέμα: «Η ιχθυογαστρονομία στο τουριστικό μάρκετιγκ της Λίμνης Πολυφύτου»

gulyilguyilguykfyuddrjtΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΑΡΑΔΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ

«Η ιχθυογαστρονομία στο τουριστικό μάρκετιγκ της Λίμνης Πολυφύτου»

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016, ώρα 7.30 μ.μ.

Στον Αμπελώνα  Καμκούτη, στο Βελβεντό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

19.30 Προσέλευση

20.00 Χαιρετισμοί

20.20 «Η σημασία της καραβίδας για την τοπική οικονομία της παραλίμνιας περιοχής της λίμνης Πολυφύτου» , Αγγελίδης Παναγιώτης, Καθηγητής Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.

20.40 «Ψάρια και αλιεία στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου»,  Όλγα Πετρίκη, Δασολόγος-Ιχθυολόγος, Εξωτερικός συνεργάτης Α.Π.Θ.

21.00 «Υδατοκαλλιέργειες γλυκού νερού – Ισχύουσα νομοθεσία», Αντώνιος-Περικλής Μούντζιας, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων Δυτ. Μακεδονίας, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας

21.20  «Σχεδιασμός του νέου προγράμματος LEADER/CLLD  (2014-2020) – Δυνατότητες της Παραλίμνιας περιοχής και προοπτικές του κλάδου της Αλιείας με την αξιοποίηση του χρηματοδοτικού εργαλείου», Ζωή Γκερεχτέ, Οικονομολόγος, Υπεύθυνη Τμήματος Ανάπτυξης Υπαίθρου της ΑΝΚΟ ΑΕ

21.40 «Η θρεπτική αξία των ψαριών της λίμνης», Νάνα Γκαμπούρα, Executive Chef, καθηγήτρια γαστρονομίας στην σχολή Etoile

22.00  Ερωτήσεις-Παρεμβάσεις-Συζήτηση

Ακολουθεί γευσιγνωσία με ποικιλία ψαριών που θα ετοιμάσουν και θα σερβίρουν τοπικές ταβέρνες της περιοχής. Επίσης η σεφ Νανά Γκαμπούρα θα ετοιμάσει παέλια με καραβίδες.

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε