«Γέφυρα Ζωής» με την Εθνική βόλεϊ των Ανδρών! Δείτε φωτογραφίες



4srthsrtrtg

Τα παλικάρια της Εθνικής Ελλάδας Βόλεϊ ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» για την Αιμοδοσία και τη δωρεά Μυελού των Οστών στο World League 2016. Κάποιοι ήταν ήδη αιμοδότες και είχαν εγγραφεί ως δότες Μυελού των Οστών, οι υπόλοιποι μόλις ενημερώθηκαν για τη διαδικασία εκδήλωσαν ενδιαφέρον και έγιναν άμεσα δότες Μυελού των Οστών.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά Ζωής και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες! Είμαστε περήφανοι για το ήθος και τη στάση ζωής των σπουδαίων αυτών αθλητών, που με την πράξη τους αυτή γίνονται παράδειγμα στην κοινωνία.

Ο σύλλογος μας δεν σταματάει, μετά το Τουρνουά στον Κρόκο, το Τουρνουά στην Αγία Παρασκευή, τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και, το World League 2016, συνεχίζουμε τις ενημερώσεις αλλά και τις αιμοδοσίες όλο το καλοκαίρι.

3wrethrsthr

2wrtfhsrthjrstr

1rwthystryuje76t55

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.